Vi tänker långt.

Cactus var pionjärer när Ringsjöverket 1974 var det första vattenverket i Sverige att ta steget till helt datoriserad styrning och övervakning. När man letar efter ett styr- och övervakningssystem är det viktigt att inte bara hitta rätt programprodukt, utan det är lika viktigt att hitta rätt företag som samarbetspartner. Vår långa erfarenhet av automationslösningar och de branscher vi arbetar inom gör att vi kan erbjuda ett kunnande utöver det vanliga.

Kompletta anläggningsleveranser

Cactus utför kompletta anläggningsleveranser omfattande datorsystem, understationer och PLC-system, automatikskåp, kommunikationsutrustning, givare och styrdon. Vi tillhandahåller även projektledning och medverkar i projekteringen. Dokumentation, utbildning och service utgör ytterligare tjänster som vi tillhandahåller för ett lyckat slutresultat.

Lång erfarenhet av små och stora projekt

Vi har alltid satsat på kompetenta människor som har stor kunskap och intresse om kundens vardag. Vi har projektledarna med erfarenheten och helhetssynen för att säkert kunna hantera stora och omfattande projekt som löper över flera år. Att sköta våra åtaganden och att leverera enligt tidsplan till rätt pris har alltid varit ett viktigt konkurrensmedel.

Långa relationer med våra kunder

Jämfört med de stora systemleverantörerna är Cactus ett litet företag med låg personalomsättning. Det ger dig stora fördelar som kund. Du lär känna de personer som arbetar i just ditt projekt. Du vet vem du ska vända dig till för att snabbt få svar på frågor eller för att få en diskussionspartner.

Vi satsar mycket på att bibehålla och supporta våra gamla kunder och det har vi hittills lyckats mycket bra med. Detta har skapat mycket långa relationer med våra kunder. Flera av våra kunder är inne på sin tredje generation av system. Det är tryggt att veta för dig som ny kund.

Engagerad ägare

Cactus har en aktiv och engagerad ägare genom Segersta Förvaltning AB, familjen Sören Gylls investmentbolag. Segersta investerar i företag där bolaget kan bidra med sitt nätverk och sin erfarenhet av företagsledning från några av Sveriges största företag och koncerner. www.segersta.eu