Utbildningar i Uni-View

Att utbilda sig är alltid rätt. Det kan vara när man vill införa ett nytt system, skola in ny personal eller modernisera. Många undersökningar visar vilken oerhörd nytta utbildning har för att främja en medarbetares effektivitet, kreativitet och arbetsglädje. För oss är det av största betydelse att ge den absolut bästa och mest kvalificerade utbildningen så att användare av våra system, bättre och snabbare kan lösa sina uppgifter.

Våra utbildningar leds av erfarna medarbetare med mångårig erfarenhet av just det ämne kursen behandlar. Utbildningarna hålls normalt på något av våra kontor men kan även hållas hos dig som kund.

Vilken kurs passar dig?

Planera vilken kurs du och dina arbetskamrater vill delta i för att utvecklas i era yrkesroller.


Kurs Antal dgr Pris
Operatörskurs 1 dag 6 000 kr
Bildbyggnadskurs 2 dgr 13 000 kr
Databas & Kommunikation 2 dgr 15 000 kr
Maskinkortskurs 1 dag 6 000 kr
Bildbyggnadskurs 2 dgr 13 000 kr
Databas & Kommunikation 2 dgr 15 000 kr

Anmälan

För mer information ringer eller mejlar du Pia Otto (042-24 86 05). Vi behöver veta ditt namn, företag, och vilka kurser du vill gå. Vi förbehåller oss rätten att ställa in kurser om deltagarantalet är för lågt.

Plats

Utbildning kommer att hållas på Cactus kontor på Garnisonsgatan 10 i Helsingborg och utbildningsdagarna börjar kl. 08:30 och slutar kl. 16:30 med avbrott för lunch och fika.
Hitta hit

Pris

I alla priser ingår kursdokumentation, lunch och fika. Moms tillkommer.

 

Har Ni frågor kring någon av kurserna kontaktar ni Pia Otto eller Er projektledare på Cactus.